23 серпня Деснянською РДА було організовано і проведено мітинг з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України, який пройшов перед будівлею Деснянської райдержадміністрації.

Урочисту церемонію підняття Державного Прапора України було продовжено привітаннями деснянців із Днем Державного Прапора та 30-ю річницею незалежності України від перших осіб Деснянської РДА.

З нагоди свята, відзнаками Київської міської та Деснянської районної державних адміністрацій нагороджувалися представники промислових підприємств, інститутів громадянського суспільства, державні службовці, працівники комунальних підприємств та активні мешканці району.

Почесною Грамотою відзначено і наше виробництво ТОВ «РІВА-СТАЛЬ» "за сумлінну активну працю, високий професіоналізм, значний колективний внесок у зміцнення промислового і наукового потенціалу Деснянського району і міста Києва в цілому". Грамоту отримав директор «РІВА-СТАЛЬ» Євген Литвиненко від Голови Деснянської районної адміністрації в місті Києві Дмитра Ратнікова.

Компанія ТОВ «РІВА-СТАЛЬ» – українське виробництво під ТМ UOSlab, сучасний завод з власною виробничою та інженерно-технічною базою, який виробляє надійне лабораторне обладнання і меблі для науково-дослідницьких установ, навчальних закладів, медичної та фармацевтичної сфер, лабораторій контролю якості.

Дякуємо за Відзнаку і продовжуємо свою справу!